Joi, 06 Decembrie 2018 20:17

Şcoala şi Biserica fundamente ale unităţii naţionale, în preocuparea profesorilor de religie din Mehedinţi

Publicat de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Marele praznic al Sfântului Nicolae a fost şi zi de întâlnire a profesorilor de religie din Mehedinţi în cadrul cercului pedagogic de la ciclul gimnazial. Acest eveniment s-a desfăşurat în sala de festivităţi a Casei Satului din localitatea Cerneţi, sub coordonarea Părintelui Prof. Iliescu Sorin şi a doamnei Prof. Butoi Nicoleta.

Elevii din Şcola Gimazială Cerneţi au prezentat momente artistice dedicate Centenarului Marii Uniri şi Marelui Praznic al Naşterii Domnului, care se apropie cu paşi repezi. Pregătirea copiilor, precum şi pregătirea logistică a momentului, au fost realizate de de domnul Prof. Stroescu Florin şi Pr. Ştefan Guliţă.

În parcursul activităţii a fost cuprinsă şi vizitarea Muzeului Satului Cerneţi realizată de domnul Florian Copcea.

Prezentarea unor metode nonformale de evaluare, atractive pentru elevii de gimnaziu în contextul învăţământului actual, au fost prezentate de lucrator cu tinerii şi prof. Adina Stoleru.

Vineri, 7 decembrie, Colegiul Naţional „Gh. Ţiţeica” din Drobeta Turnu Severin va găzdui, de la ora 10.00, întâlnirea cadrelor didactice ce predau religia la liceu. Tema cercului la nivel liceal va aborda problematica promovării „Conştiinţei naţionale şi conştiinţei religioase, prin ora de religie”.

Citit 2281 ori

Cele mai citite articole

radiolumina logo

construimcatedrala.ro

 
« Februarie 2021 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28


patriarhia link

 
basilica link

 
radiotrinitas link

 
trinitastv link

ziarullumina link

adreseweb link

 


mbl live


mbl video


mbl youtube