Miercuri, 11 Decembrie 2019 12:03

O delegaţie a Forţelor Aeriene Române a vizitat astăzi Episcopia Severinului şi Strehaiei

Publicat de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O delegaţie a Forţelor Aeriene Române condusă de domnul Comandor Manolachi Cristian, Șeful Biroului Resurse Umane al Statului Major al Forţelor Aeriene Române şi de domnul Colonel Domșa Marcel, Comandantul Colegiului Militar "Mihai Viteazu" din Alba Iulia, a poposit astăzi în Episcopia Severinului şi Strehaiei. Scopul acestei vizite este popularizarea în rândul elevilor din învăţământul gimnazial mehedinţean, foarte apreciat de altfel, a colegiilor militare şi în special a Colegiului Militar "Mihai Viteazu" din  Alba Iulia.

Un moment important pe agenda acestei delegaţii a fost întâlnirea cu Preasfinţitul Părinte Nicodim, Episcopul Severinului şi Strehaiei care a avut loc la Centrul Cultural "Sfântul Ioan Gură de Aur" din Drobeta Turnu Severin.

În cadrul acestei întâlniri, reprezentanţii Forţelor Aeriene ale Armatei Române au acordat Preasfinţitului Nicodim distincţia "Emblema de Merit - Partener pentru Apărare - Clasa a III-a" în semn de apreciere pentru activitatea pastorală excepţională, contribuţia adusă la cultivarea respectului pentru simbolurile naţionale şi promovarea Forţelor Aeriene Române şi a Armatei Române.

La rândul său Ierarhul nostru, în semn de preţuire, a acordat gramate de mulţumire celor doi reprezentanţi ai delegaţiei Forţelor Aeriene Române. De altfel, toţi membrii delegaţiei au primit daruri din partea Preasfinţitului Părinte cu ocazia apropiatului praznic al Naşterii Domnului.

În încheierea evenimentului, un moment deosebit a fost oferit celor prezenți prin colindele tradiționale cântate magistral, cu dăruire și dragoste, de Corul Kinonia al Episcopiei Severinului și Strehaiei. 

Citit 2398 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Decembrie 2019 12:20

Cele mai citite articole

radiolumina logo

construimcatedrala.ro

 
« Martie 2024 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


patriarhia link

 
basilica link

 
radiotrinitas link

 
trinitastv link

ziarullumina link

adreseweb link

 


mbl live


mbl video


mbl youtube