Marți, 15 Martie 2022 18:45

Clubul de voluntariat „IMPACT-HOPE” al Colegiului Naţional „Traian” desfăşoară proiectul „Gazdă bună” pentru sprijinirea refugiaţilor din Ucraina

Publicat de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Clubul de voluntariat „IMPACT-HOPE” al Colegiului Naţional „Traian” desfăşoară anual proiecte social-filantropice şi este coordonat de patru cadre didactice din această unitate de învăţământ: prof. Fota Diana, prof. Dumitrașcu Mariana, actualul director, prof. Oproiu Mihaela şi prof. Stoica Rodica.

Proiectul „Gazdă bună” s-a născut din dorinţa de a veni în sprijinul refugiaţilor de război din Ucraina.

Indiferent de starea materială, de vârstă sau de alte criterii, starea de pribegie presupune nevoia de odihnă, de adăpost pentru refacerea fizică, pentru aşezarea gândurilor şi emoţiilor.

Clubului de voluntariat „IMPACT-HOPE” s-au alăturat Consiliul Elevilor Colegiului Naţional „Traian” şi Asociaţia „Anastasia” a Episcopiei Severinului şi Strehaiei. Elevii au făcut donaţii în bani sau bunuri materiale, în special pături, pilote şi perne, şi de asemenea vor participa la ambalarea şi încărcarea lor în maşinile puse la dispoziţie de Asociaţia „Anastasia”. Aceasta va asigura şi transportarea lor în Episcopia Sucevei şi Rădăuţilor unde vor fi folosite pentru dotarea corturilor şi a locaţiilor de cazare folosite de eparhie pentru primirea refugiaţilor din Ucraina.

Ne dorim ca proiecte asemănătoare celui iniţiat de Colegiului Naţional „Traian” să fie dezvoltate şi implementate şi de celelate unităţi de învaţământ din Mehedinţi.

Citit 746 ori Ultima modificare Marți, 15 Martie 2022 19:12

Cele mai citite articole

radiolumina logo

construimcatedrala.ro

 
« Septembrie 2023 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


patriarhia link

 
basilica link

 
radiotrinitas link

 
trinitastv link

ziarullumina link

adreseweb link

 


mbl live


mbl video


mbl youtube