Imprimă această pagină
Luni, 02 Decembrie 2019 00:00

Corul Kinonia a susțin un spectacol extraordinar în cinstea Zilei Naționale a României

Publicat de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În seara Zilei Naţionale a României, Consiliul Local și Primăria Severin a organizat un program artistic extraordinar pe scena de la promenada Crișan din Drobeta Turnu Severin.

Programul artistic a debutat cu Fanfara municipală a Palatului Culturii "Theodor Costescu" din Turnu Severin, începând cu orele 16:30.

Din suita de momente artistice de mare valoare prezentate pe scenă, a facut parte și programul artistic susținut de Corul "Kinonia" al Episcopiei Severinului și Strehaiei alături de Orchestra "Lăutarii Mehedințiului", începând cu orele 17.00.

Alături de aceștia, au evoluat și numeroși interpreți ai cântecului popular românesc, dintre care amintim pe Mariana Ionescu Căpitănescu, Alina Moți Drăghia, Andrei Ovidiu Olari şi Ana-Maria Oprișan. Alături de aceştia a evoluat Ansamblul Profesionist "Maria Tănase" din Craiova cu dansuri populare româneşti.

De asemenea, în cadrul aceluiași eveniment, publicul s-a putut bucura și de evoluția unor tinere speranțe ale folclorului mehedințean, elevi ai Liceului de Arte "I. Șt. Paulian", din Severin.

Seara s-a încheiat prin retragerea cu torțe a militarilor din Garnizoana Drobeta.

Citit 630 ori Ultima modificare Luni, 02 Decembrie 2019 10:46

Galerie de imagini