Imprimă această pagină
Marți, 19 Martie 2019 19:18

Sâmbătă va avea loc faza judeţeană a Olimpiadei la disciplina religie

Publicat de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În Episcopia Severinului și Strehaiei se va desfăşura sâmbătă, 23 martie, faza judeţeană a Olimpiadei de Religie, Cult Ortodox.

La primele ore ale dimineţii, elevi şcolilor din municipiul Drobeta Turnu Severin și din judeţul Mehedinţi îşi vor îndrepta paşii către Liceul de Artă "I. Şt. Paulian", unitate de învăţământ care va găzdui competiţia şcolară.

La faza judeţeană a Olimpiadei de Religie de anul acesta s-au calificat peste 160 de elevi din învățământul preuniversitar. Ca în fiecare an, participarea este destul de numeroasă la această disciplină, elevii apreciind materia ca fiind de bază în formarea și educarea lor.

Toţi elevii care se remarcă la concursurile școlare religioase vor fi premiați de către Episcopia Severinului și Strehaiei. Promotor al culturii și educației creștine pe meleaguri mehedințene, chiriarhul locului, Preasfințitul Părinte Episcop Nicodim, le acordă în fiecare an olimpicilor și profesorilor îndrumători, în semn de prețuire, diplome, icoane, cărți și CD-uri cu conținut religios.

Citit 1114 ori