Imprimă această pagină
Miercuri, 31 Iulie 2019 13:47

Părintele Nicolae Prună a fost condus pe ultimul său drum

Publicat de
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Părintele Nicolae Prună, preot la Parohia mehedințeană Vânători, caracterizat de Preasfințitul Părinte Nicodim drept un om onest și un preot demn de misiunea pe care a avut-o, a fost înmormântat marți, 30 iulie 2019.

Slujba de înmormântare a fost oficiată în Biserica "Sf. M. Mc. Gheorghe, purtătorul de biruință", din localitatea Vânători, protopopiatul Vânju-Mare, de către Preasfințitul Părinte Episcop Nicodim, care a elogiat personalitatea şi activitatea pastorală şi gospodărească a părintelui Prună. 

Un profund mesaj a transmis şi părintele Chipeșu Ionel, coleg şi apropiat al părintelui, care a reliefat blândeţea şi dragostea lui pentru preoţie şi pentru comunitate.

Cu adâncă tristețe, preoții din Episcopia Severinului şi Strahaiei au fost şi ei prezenţi în număr mare la slujba funerară şi sunt alături de familia părintelui Nicolae Prună în aceste momente de grea încercare, iar sute de credincioşi şi-au plâns şi şi-au luat rămas bun de la părintele spiritual ce i-a păstorit cu dragoste şi devotament timp de peste 40 de ani.

Vă reamintim faptul că părintele Prună a trecut la cele veșnice în dimineața zilei de sâmbătă, 27 iulie 2019, într-un cumplit accident de circulație, produs pe rază comunei Vânători.

Citit 4334 ori Ultima modificare Miercuri, 31 Iulie 2019 17:44

Galerie de imagini