Imprimă această pagină
Miercuri, 12 Septembrie 2018 14:39

Depunerea jurământului militar la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Drobeta Turnu Severin

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al Judeţului Mehedinţi a organizat un eveniment care vine în întâmpinarea zilei de 13 septembrie în care se împlinesc 170 de ani de la Bătălia din Dealul Spirii.

Cu acest prilej, în data de 12 septembrie, orele 10.00, a avut loc depunerea jurământului militar pentru personalul încadrat în unitatea din Drobeta Turnu Severin, moment ce a fost precedat de oficierea serviciului religios de către o delegaţie a Episcopiei Severinului şi Strehaiei condusă de Preasfinţitul Părinte Nicodim. La acest eveniment a fost prezent și Prefectul județului Mehedinți, Profesor Nicolae Drăghiea.

În cadrul ceremoniei au fost înmanate din partea Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta diplome de merit pentru personalul care s-a evidentiat in indeplinirea atributiilor de serviciu.

Pe 13 septembrie, începând cu ora 9.30 va fi oficiată o slujbă de pomenire a eroilor, pe espalnada Palatului Culturii „Teodor Costescu”din Drobeta Turnu Severin, de aceeaşi delegaţie a Episcopiei Severinului şi Strehaiei.

Apoi, între orele 10.00 şi 12.00, va fi organizat un ceremonial militar, cu defilare de trupe şi tehnică de intervenţie pe Bulevardul Carol I din municipiu.

 

Citit 887 ori

Galerie de imagini