Luni, 18 Decembrie 2017 11:34

Corul Kinonia a concertat la Șelimbăr și Sibiu

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În seara zilei de 17 decembrie 2017, corul Kinonia a susținut un recital de colinde în parohia sibiană Șelimbăr. La invitația Preacucernicului Părinte Ioan-Ovidiu Polexă, paroh al bisericii "Adormirea Maicii Domnului" din Șelimbăr, corul Kinonia, prin binecuvântarea Preasfințitului Părinte Nicodim, episcopul Severinului și Strehaiei, a adus bucuria Nașterii Mântuitorului Hristos și comunității din Șelimbăr.

În deschiderea evenimentului au cântat colinde și au recitat poezii, elevi ai școlii Șelimbăr, fiind coordonați de către părintele paroh. Evenimentul s-a încheiat cu recitalul corului Kinonia, după care Preacucernicul Părinte Paroh, Ioan-Ovidiu Polexă a adus mulțumiri corului și autorităților locale, dar și tuturor celor care s-au implicat în desfășurarea acestei minunate activități și tuturor celor prezenți, oferind numeroase daruri. 

De la parohia Șelimbăr, Preacucernicul Părinte Ioan-Ovidiu Polexă a vrut să aducă spiritul Crăciunului și bucuria Nașterii Mântuitorului și în sufletele credincioșilor din parohiile Tunișor I și IV din Sibiu. Astfel, printr-o legătură strânsă cu părinții parohi ai acestor parohii, și anume Preacucernicul Părinte Ciprian Creangă, de la parohia Tunișor I și Preacucernicul Radu Gârbacea de la Tunișor IV, corul Kinonia a mers și încântat și inimile credincioșilor acestor parohii. Părinții parohi au adus în încheiere mulțumiri corului pentru prezență și prestanță, dar și părintelui Ioan-Ovidiu Polexă pentru darul și bucuria făcută.

Foto: Pr. Marian Alin Gigină

Citit 1746 ori Ultima modificare Luni, 18 Decembrie 2017 11:37


mbl live


mbl youtube