Episcopia Severinului și Strehaiei - Luni, 04 Decembrie 2023

Catedrala Episcopală din Gyula, Ungaria, închinată Sfântului Ierarh Nicolae, Arhiepiscopul Mirelor Lichiei și Făcătorul de Minuni, își va sărbători hramul miercuri, 6 decembrie. Preasfinţitul Părinte Nicodim, Episcopul Severinului şi Strehaiei, va da curs invitaţiei Preasfinţitului Părinte Siluan, Episcopul Eparhiei Ortodoxe Române din Ungaria, de a sluji împreună la această sărbătoare, alături de un sobor de preoţi şi diaconi.

Publicat în Știri religioase

Peste 500 de copii identificați de Asociația „Anastasia” în județul Mehedinți au nevoie de alimente de bază pentru masa de Crăciun și mai sunt doar câteva zile până la marea sărbătoare.

„Adu bucuria în casele și sufletele copiilor nevoiași din județul Mehedinți”, acesta este mesajul campaniei „Fii Moș Crăciun de Crăciun”, campanie care trebuie să devină perenă, iar din rădăcina persistentă a dragostei de aproapele să rodească an de an copacul milei şi al blândeţii.

Campaniei de ajutorare s-au alăturat: Episcopia Severinului si Strehaiei, Asociaţia Filantropia Severin, Centrul bisericesc Munchen „Înălţarea Sfintei Cruci” şi Hipermarketul Senic.

Cum poți ajuta?

1.Intră pe  www.asociatiaanastasia.ro

Alegeți o familie din listă, recomandăm în ordine sau la întâmplare, lăsând un mesaj privat cu CODUL din dreptul familiei, iar noi vă trecem în dreptul celui ales. Dacă nu aveți posibilitatea să intrați online, pentru lămuriri, contactați preotul din parohia dumneavoastra, sau persoana de contact din partea asociației, Pr. Cătălin Țăruș, la nr. de telefon şi WhatsApp +40769057197.

2.Cu cât puteți contribui? Coșul cu alimentele de bază pentru fiecare dintre familii se ridică la suma de 300 de lei. Dacă nu puteți contribui cu această sumă, nu este nici o problemă. Poti ajuta cu cât iți permite tolba, sau te poti asocia cu încă cineva pentru a deveni Moș Crăciun pentru una din familiile greu încercate.

Dorința noastră este să ajutăm toate familiile din lista pusă la dispoziție pe site.

Noi, Senic şi Centrul bisericesc Munchen „Înălţarea Sfintei Cruci” venim cu desaga plină cu de toate.

3.Cum puteți dona?

ASOCIAȚIA ANASTASIA

Cont: RO81RNCB0179112200990001

Dacă nu aveți posibilitatea să donați direct în cont, luați legătura cu noi.

Vă stăm la dispoziție la nr. de telefon şi WhatsApp: +40769057197 - Pr. Cătălin Țăruș

„Adu bucuria în casele și sufletele persoanelor nevoiașe din județul Mehedinți!”

Publicat în Comunicate

Cele mai citite articole

radiolumina logo

construimcatedrala.ro

 
« Decembrie 2023 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


patriarhia link

 
basilica link

 
radiotrinitas link

 
trinitastv link

ziarullumina link

adreseweb link

 


mbl live


mbl video


mbl youtube