Duminică, 24 Martie 2019 18:49

Peste 600 de persoane au luat parte la Marșul pentru viață

Publicat de
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Marşul pentru Viaţă a avut loc anul acesta în zilele de 23 şi 24 martie, sub motto-ul „Unic din prima secundă”, în aproximativ 500 de orașe și localități din România și Republica Moldova.

În Drobeta Turnu Severin, Marşul pentru Viaţă a avut loc în ziua de 24 martie 2019, organizat de Asociaţia "Anastasia" a Episcopiei Severinului şi Strehaiei  în colaborare cu Asociația "Studenți pentru viață" şi Direcţia de Patrimoniu Istoric şi Turism Cultural. Numărul celor care au participat anul acesta la a doua ediție a Marșului pentru Viață organizat la Drobeta Turnu Severin a depășit cu mult numărul așteptărilor la marș participând aproximativ 550 de copii insoțiți de părinți.

Evenimentul severinean are un caracter inedit deoarece participanţii defilează pe biciclete, role şi trotinete pentru promovarea vieţii şi importanţei copiilor pentru viitorul societăţii.

„Fiecare copil, de dinainte de a fi născut, se distinge de orice alt om de pe planetă, are ADN propriu și caracteristici fizice și psihice unice. Mai mult decât atât, el este un suflet unic, creat de Dumnezeu și cu o menire foarte specifică în această lume, pe care nimeni nu o poate înlocui”, a spus Eliza Cloţea, preşedintele Asociației "Studenți pentru viață".

Activitatea s-a desfăşurat conform programului stabilit. La orele 15:00 participanţii s-au adunat pe strada Crişan în dreptul Liceului de Artă "I. Şt. Paulian" și au pornit în marş pe biciclete pe traseul strada Crişan între Bdul. Tudor Vladimirescu şi Pădurea Crihala iar de la ora 15:30 până la orele 17:00 au avut loc activităţi în aer liber în Pădurea Crihala, dar și o tombolă cu premii, constând în articole sportive, pentru participanţii la marş.

Citit 3974 ori Ultima modificare Duminică, 24 Martie 2019 22:08

Media


mbl live


mbl youtube