Episcopia Severinului și Strehaiei - Vineri, 03 Mai 2019

Organizat sub înaltul patronaj al Episcopiei Severinului şi anul acesta simpozionul reuşeşte să adune alături câţiva profesori de marcă din spaţiul ortodox şi european. Timp de câteva zile, în perioada 7-9 mai, la Centrul Cultural “Sfântul Ioan Gură de Aur” patrologii vor îmbina cercetarea patristică cu trăirea autentic creştină.

"Zilele Credinței și Culturii în Episcopia Caransebeșului" vor începe duminică, 5 mai 2019, cu oficierea Sfintei Liturghii în Catedrala Episcopală "Învierea Domnului" și "Sfântul Proroc Ilie Tesviteanul" din Caransebeș, slujbă săvârşită de un sobor de arhierei din care va face parte şi Preasfinţitul Părinte Nicodim, Episcopul Severinului şi Strehaiei.

Publicat în Stiri religioase

Episcopia Severinului şi Strehaiei în colaborare cu Palatul Culturii "Theodor Costescu" şi Compania de Teatru "Civic Art CvM" Bucureşti, au adus pe scenă în premieră absolută pentru publicul severinean spectacolul "Cuvântul Vindecător". Evenimentul cultural a avut loc vineri, 3 mai a.c, începând cu ora 19.00, în sala de spectacole a Palatului Culturii.


mbl live


mbl youtube