Slujire în Parohia Sf. Ap. Andrei
Publicat de Viorel Vladucu   
Luni, 13 Februarie 2017 08:22

generalaÎn duminica Fiului Risipitor, din 12 februarie 2017, Preasfințiul Părinte Nicodim, Episcopul Severinului și Strehaiei a slujit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie în parohia ,,Sfântul Apostol Andrei, ocrotitorul României”, din municipiul Dr.Tr. Severin, cartierul Aluniș, fiind singura parohie din eparhia Severinului închinată Sfântului Apostol Andrei.

În urma plecării părintelui paroh George Smeu din eparhia noastră, la finalul Sfintei Liturghii, ierarhul nostru a instalat ca preot paroh pe Preacucernicul Părinte Ionuț-Cosmin Ștefan, de la parohia Șimian și inspector bisericesc la Centrul Eparhial. Răspunsurile la strană au fost date de către grupul Sf. M. Mc. Gheorghe al Catedralei Episcopale din Dr. Tr. Severin.

În cuvântul de învățătură Preasfințitul Părinte Episcop a tâlcuit Evanghelia din această zi, din capitolul V al Evangheliei după Matei, și a mulțumit părintelui paroh George Smeu pentru întreaga activitate pastoral-misionară ce a întreprins-o în eparhia noastră şi totodată i-a urat noului paroh succes în activitățile pe care o să le inițieze în continuare.


DSC 5923  DSC 5939  DSC 5955

 

DSC 5964  DSC 5996  DSC 6016

 

DSC 6022