Sfânta Liturghie arhierească la parohia Orşova Sud
Sâmbătă, 29 Decembrie 2007 12:37

   DSC06951.JPGA devenit deja o tradiţie ca an de an, în ziua prăznuirii Sf. Arhid. Ştefan, să se săvârşească Sfânta Liturghie arhierească la parohia Orşova Sud, protopopiatul Drobeta Turnu Severin Nord.

  DSC06975.JPG Şi în acest an, Prea Sfinţitul Părinte Nicodim, Episcopul Severinului şi Strehaiei a slujit la această parohie, spre bucuria credincioşilor din Mun. Orşova, care au venit în număr mare la biserica parohiei Orşova Sud.

   Răspunsurile la Sfânta Liturghie au fost date de către membrii corului Kinonia al Episcopiei Severinului şi Strehaiei, condus de părintele Arhidiacon Adrian Maziliţa.

   După Sfânta Liturghie, un grup de elevi de la Şcoala Nr. 2, cu clasele I-VIII, din Mun. Orşova a susţinut un frumos program artistic prilejuit de sărbătoarea Naşterii Domnului nostru Iisus Hristos. De asemenea corul Kinonia al Episcopiei Severinului şi Strehaiei a încântat pe toţi cei DSC06976.JPGprezenţi cu frumoase colinde româneşti.

   Părintele Nedelcu Iulian, preot paroh al acestei parohii a mulţumit Prea Sfinţitului Părinte Episcop pentru prezenţa,an de an, la ziua de prăznuire a Sf. Arhid. Ştefan, la această biserică, şi a împărţit daruri tuturor colindătorilor.

A consemnat Arhid. Ciprian Mocanu, Secretar Eparhial.