Consfătuirea profesorilor de Religie din judeţul Mehedinţi
Vineri, 09 Septembrie 2016 13:45

generalaProfesorii de religie din Mehedinţi s-au întâlnit în data de 9 septembrie la centrul Cultural ,,Sf. Ioan Gură de Aur”, pentru a discuta despre ora de religie, acum la început de an şcolar.

Profesorii de religie au primit binecuvântarea PS Nicodim, Episcopul Severinului şi Strehaiei, care le-a vorbit despre valorile Ortodoxiei şi despre misiunea înaltă la care este chemat profesorul de religie

Din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean a participat domnişoara Daniela Săftoiu-Inspector de Religie iar din partea Episcopiei Severinului şi Strehaiei a participat Dl. Prof. Mihai Corcodel, Consilier pentru Învăţământ şi Tineret.

Principalele subiecte aflate pe ordinea de zi au tratat în special parteneriatul Biserică-Şcoală, structura noului an şcolar, stabilirea cercurilor pedagogice din anul şcolar 2010 - 2011, precum şi proiectele propuse de Episcopia Severinului şi Strehaiei şi inspectorul de religie în vederea sporirii implicării în acţiunile misionare şi umanitare.

Tot cu acest prilej profesorilor li s-a adus la cunoştinţă faptul că dascălii de religie din Mehedinţi au o platformă online şi pe Internet.


DSC 4982  DSC 4983  DSC 4985

 

DSC 5001  DSC 5004  DSC 5006