Imprimă această pagină
Marți, 28 Noiembrie 2017 15:46

Curs de perfecționare destinat corespondenților eparhiali organizat de Televiziunea TRINITAS

Publicat de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Televiziunea TRINITAS TV a Patriarhiei Române organizează, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, în perioada 27 – 29 noiembrie 2017, un curs de perfecționare destinat corespondenților eparhiali, la Centrul social-pastoral „Sfânta Cruce” de la Mănăstirea Caraiman, județul Prahova.

 

Cursul are un aspect practic major, fiind structurat în cinci ateliere de lucru: tehnici de redactare, tehnici de relatare, promovare online, filmare și editare video, susținute de coordonatorii departamentelor din cadrul Televiziunii TRINITAS TV.

Corespondenții au posibilitatea de aprofundare a cunoștințelor existente, să dezvolte competențe noi și să se familiarizeze cu practica și normele interne ale Televiziunii TRINITAS TV. Cursul oferă și oportunitatea de a discuta și soluționa eventualele probleme de comunicare și colaborare existente între corespondenții eparhiali și membrii redacției centrale sau de a le preveni prin clarificarea procedurilor de lucru.

La finalul evenimentului, participanții vor primi câteva instrumente de lucru: Ghidul Corespondentului TRINITAS TV, Manualul ”Limbajul imaginii filmate” cu DVD explicativ, burete de microfon și insignă personalizate.

Delegația Episcopiei Severinului și Strehaiei este compusă din P.C. Pr. Necșoiu Cosmin-Eftimie, consilier al Sectorului Comunicații-Media, redactor știri și purtătorul de cuvânt al centrului eparhial și P.C. Pr. Gigină Marian, reporter, operator imagine și coordonator producție audio-video în cadrul aceluiași sector.

Citit 5801 ori

Galerie de imagini