Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
Zi de mare bucurie la Parohia Orșova Sud – Ruga Orșoveană ediția a VIII-a.
Vineri, 02 Iunie 2017 17:49

Citeşte mai mult... Parohia Orșova Sud, organizează în data de 4 iunie 2017 mai multe acțiuni cultural-religioase și artistice sub genericul ”Ruga Orșoveană”, ajunsă la a VIII-a ediție.

Citeşte mai mult...
 
Duminică, Preasfinţitul Părinte Nicodim va sluji la Mănăstirea Cerneţi
Vineri, 02 Iunie 2017 11:44

Citeşte mai mult...În Duminica a VIII-a după Paşti, a Rusaliilor, Cincizecimii sau Pogorârii Sfântului Duh, Preasfinţitul Părinte Nicodim, Episcopul Severinului şi Strehaiei va săvârşi Sfânta Liturghie Arhierească la Mănăstirea Cerneţi.

Citeşte mai mult...
 
Programul Simpozionului Internaţional "Mehedinţi-Istorie, Cultură şi Spiritualitate", Ed. a X-a
Marţi, 30 Mai 2017 10:11

Citeşte mai mult...SIMPOZIONUL INTERNAȚIONAL
"MEHEDINŢI- ISTORIE, CULTURĂ ŞI SPIRITUALITATE"
EDIŢIA A X-A
DROBETA TURNU SEVERIN, 1-3 IUNIE 2017

Citeşte mai mult...
 
Târnosirea bisericii „Duminica Tuturor Sfinților” a parohiei Hățăgel din județul Hunedoara
Luni, 29 Mai 2017 09:54

Citeşte mai mult...Dumincă, 28 mai 2017, în Duminica a VII-a după Paști, biserica „Duminica Tuturor Sfinților" a parohiei Hățăgel a fost târnosită. La invitația Preasfințitului Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, la acest eveniment au participat Preasfințitul Părinte Nicodim, Episcopul Severinului și Strehaiei, și Preasfințitul Părinte Daniil, Episcopul Daciei Felix, fiu al acestui sat.

Citeşte mai mult...
 
Prezenţă arhierească la hramul Mănăstirii Jiana
Vineri, 26 Mai 2017 11:50

Citeşte mai mult...Sâmbătă, 27 mai, când Biserica Ortodoxă face prăznuirea Sfântului Mucenic Iuliu Veteranul, mănăstirea mehedințeană Jiana îmbracă straie de sărbătoare, serbându-și hramul.

Citeşte mai mult...
 
Sărbătoarea Sfintei Treimi în Episcopia Severinului
Vineri, 02 Iunie 2017 11:47

Citeşte mai mult...Luni, 5 iunie, de praznicul Sfintei Treimi, trei mănăstiri mehedințene vor îmbrăca straie de sărbătoare. Chinoviile de maici de la Mraconia, Cerneți și Strehaia formează troița așezămintelor monahale istorice din Episcopia Severinului și Strehaiei care își serbează hramul în cea de-a doua zi de Rusalii.

Citeşte mai mult...
 
La Drobeta Turnu Severin au debutat joi, 1 iunie, lucrările simpozionului internaţional Mehedinţi - istorie, cultură şi spiritualitate
Vineri, 02 Iunie 2017 11:17

Citeşte mai mult...Organizat cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Nicodim, Episcopul Severinului şi Strehaiei, prin Sectorul Cultural al Centrului Eparhial, în parteneriat cu Facultatea de Teologie din Craiova, manifestarea reuneşte, până pe 3 iunie, nume sonore ale culturii româneşti contemporane, personalităţi de seamă cu expertiză în diverse domenii ştiinţifice.

Citeşte mai mult...
 
Episcopia Severinului şi Strehaiei desfăşoară în perioada 01 - 03 iunie 2017 Simpozionul Internaţional "Mehedinţi - istorie, cultură şi spiritualitate"
Marţi, 30 Mai 2017 08:39

Citeşte mai mult...Ajuns la cea de-a X-a ediţie, evenimentul cultural-ştiinţific este organizat la Drobeta-Turnu-Severin cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului acad. dr. Irineu, Mitropolitul Olteniei şi coordonat de Preasfinţitul conf. univ. dr. Nicodim Nicolăescu, în calitate de cadru didactic la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Craiova.

Citeşte mai mult...
 
Preasfinţitul Episcop Nicodim va sluji în parohia Hăţăgel din Eparhia Devei şi Hunedoarei
Vineri, 26 Mai 2017 11:59

 Citeşte mai mult...Duminica, 28 mai 2017, la Parohia Hăţăgel din Episcopia Devei şi Hunedoarei va avea loc resfinţirea bisericii cu hramul "Duminica Tuturor Sfintilor".

Citeşte mai mult...
 
PIERDE LA REFERENDUM FAMILIA DINTR-UN SINGUR PĂRINTE CU COPII ?
Vineri, 26 Mai 2017 11:43

Citeşte mai mult...Am observat cu toţii în ultimele zile reluarea atacurilor împotriva iniţiativei suţinute de cei aproape 3 milioane de români printre care şi 55000 cetăţeni din judeţul nostru, atacuri declanşate de votul recent din Camera Deputaţilor acordat legii de revizuire a art. 48 din Constituţie.

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>

Pagina 2 din 2