Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
Denia Prohodului Domnului la Catedrala Episcopală din Drobeta Turnu Severin
Sâmbătă, 15 Aprilie 2017 10:58

Citeşte mai mult...Credincioșii severineni au participat aseară, începând cu ora 19.00, la Denia Prohodului Domnului săvârșită la Catedrala episcopală din Drobeta Turnu Severin.

Citeşte mai mult...
 
Elevii participanți la faza națională a Olimpiadei de Religie au primit binecuvântare de la chiriarhul locului
Marţi, 11 Aprilie 2017 15:24
Citeşte mai mult...În această după-amiază, Preasfințitul Părinte Episcop Nicodim a primit la reședința episcopală un număr de 6 elevi ce s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de religie ce se va desfășura anul acesta la Craiova în perioada 24-28 aprilie.
Citeşte mai mult...
 
În Săptămana Patimilor se săvârşesc slujbe speciale
Luni, 10 Aprilie 2017 08:03

Citeşte mai mult...În această săptămână credincioşii ortodocşi se pregătesc duhovniceşte pentru întâmpinarea slăvitului praznic al Învierii Domnului nostru Iisus Hristos din morţi.

Citeşte mai mult...
 
Comunicat de presă
Joi, 06 Aprilie 2017 11:32

Citeşte mai mult...Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a adresat Preafericitului Părinte Kirill, Patriarhul Moscovei și al întregii Rusii, o telegramă de compasiune și solidaritate cu familiile îndoliate și cu întregul poporul rus, afectaţi de tragica explozie produsă în ziua de 3 aprilie 2017 într-o stație a metroului din orașul Sankt-Petersburg:

Bucureşti, 5 aprilie 2017

Citeşte mai mult...
 
Învierea Domnului la Catedrala din Drobeta Turnu Severin
Vineri, 14 Aprilie 2017 10:05

Citeşte mai mult...La capătul Triodului şi Postului Mare se află slăvitul Praznic al Învierii Domnului, sărbătoare ce îndreaptă spre Dumnezeu toată suflarea creştinească.

Citeşte mai mult...
 
Comunicat de presă
Luni, 10 Aprilie 2017 08:09

Citeşte mai mult...Biserica Ortodoxă Română lucrează permanent pentru binele aproapelui. Pe tot cuprinsul eparhiilor Patriarhiei Române se desfăşoară activităţi social-filantropice și medicale în 718 instituții și servicii sociale. În prezent se află în derulare 617 proiecte și programe sociale.

Citeşte mai mult...
 
Bucurii duhovniceşti de Duminica Floriilor la Catedrala Episcopală
Vineri, 07 Aprilie 2017 08:23

Citeşte mai mult...De marele praznic al Floriilor, toate bisericile din ţară îmbracă haine de sărbătoare. Credincioşii severineni se vor bucura de prezenţa Preasfinţitului Părinte Nicodim la Catedrala Episcopală din Drobeta-Turnu-Severin. La acest Praznic Împărătesc vor fi binecuvântate ramuri de salcie, credincioşii împodobind cu ele uşile şi ferestrele caselor lor.

Citeşte mai mult...
 
Concursul interdisciplinar Cultură și Spiritualitate Românească
Sâmbătă, 01 Aprilie 2017 13:35

Citeşte mai mult...La Drobeta Turnu Severin s-a desfăşurat sâmbătă, 1 aprilie , etapa judeţeană a concursului interdisciplinar „Cultură și spiritualitate românească”. Competiţia școlară a avut loc la Școala Gimnazială "Constantin Negreanu" din orașul nostru. Aceasta fost organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Mehedinţi cu implicarea catedrelor de Religie şi Limba şi literatura română. La concurs s-au înscris 77 de elevi.

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>

Pagina 2 din 2