Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
Poziția Bisericii Ortodoxe Române față de „parteneriatul civil”
Miercuri, 01 Martie 2017 10:57

Citeşte mai mult...Patriarhia Română privește cu îngrijorare demersurile legate de eventuala oficializare a așa-zisului „parteneriat civil”, acțiuni materializate într-un proiect de lege aflat în acest moment pe agenda Camerei Deputaților.

Citeşte mai mult...
 
Preotul Dumitru Stăiculescu a trecut la cele veşnice
Marţi, 28 Februarie 2017 08:22

Citeşte mai mult...

Veste dureroasă pentru locuitorii oraşului Vânju Mare. Preotul din localitate, Dumitru Stăiculescu a murit vineri la Spitalul Municipal “Filantropia” din Craiova. Preotul Stăiculescu a slujit în biserica din Vânju Mare de mai bine de 30 de ani.

Citeşte mai mult...
 
Slujbă arhierească de 1 martie la Mănăstirea Topolnița
Marţi, 28 Februarie 2017 12:26

Citeşte mai mult...În fiecare an, în ziua de 1 martie, la mănăstirea mehedințeană Topolnița se săvârșește o slujbă cu totul deosebită. Cu acest prilej, chinovia de pe apa Topolniței devine, în prag de primăvară, loc de pelerinaj și de rugăciune. Astfel, sute de creștini își vor îndrepta paşii spre sfântul așezământ monahal pentru a participa la tradiţionala slujbă.

Citeşte mai mult...
 
Prima săptămână din Postul Mare în Eparhia Severinului
Luni, 27 Februarie 2017 12:49

Citeşte mai mult...Credincioșii ortodocși au intrat în Sfântul și Marele Post al Paștelui, o perioadă de asceză presărată cu bucurii duhovnicești fără seamăn. Cu acest prilej, Preasfinţitul Părinte Nicodim, Episcopul Severinului şi Strehaiei, va săvârşi mai multe slujbe religioase în cuprinsul eparhiei.

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>

Pagina 2 din 2