Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
Studenţii teologi şi-au cinstit ocrotitorii
Luni, 30 Ianuarie 2017 19:31

Citeşte mai mult...Ocrotitorii învăţământului teologic, Sfinţii Trei Ierarhi, au fost cinstiţi şi în Oltenia. Cu prilejul sărbătorii celor trei corifei ai ortodoxiei, luni, 30 ianuarie 2017, studenţii teologi craioveni s-au rugat împreună cu mai mulţi ierarhi ai Bisericii noastre în paraclisul mitropolitan Maica Domnului – Dudu din municipiu.

Citeşte mai mult...
 
Slujire arhierească la biserica Sf.Gheorghe din Severin
Vineri, 27 Ianuarie 2017 20:20

Citeşte mai mult...Duminică, 29 ianuarie, Preasfinţitul Episcop Nicodim va sluji Sfânta Liturghie în biserica ,,Sf.M.Mc.Gheorghe” din Drobeta Turnu Severin. Evanghelia Duminicii a 17-a după Rusalii (a Cananeencei) se află în Sf.Ev. după Matei 15, 21-28:

Citeşte mai mult...
 
Ziua Unirii la Drobeta Turnu Severin
Marţi, 24 Ianuarie 2017 12:15

Citeşte mai mult...Deja de saptama trecuta, în şcolile din Mehedinţi profesorii şi elevii au pregătit acţiuni pentru a marca Ziua Unirii. Spre exemplu la Şcoala nr. 6 elevii au jucat într-o interesantă scenetă ce a încercat să redea atmosfera de atunci a Unirii. Luni, 23 ianuarie, la Palatul Culturii din Drobeta Turnu Severin a fost organizată o manifestare culturală la care a participat şi Episcopia Severinului şi Strehaiei. Astfel, corul Kinonia a susţinut un program de cântece patriotice. Şi-au mai dat concursul Ansamblul profesionist Danubius precum şi copiii de la Liceul de Arte ,,I.Şt.Paulian” din Drobeta Turnu Severin.

Citeşte mai mult...
 
Ziua Unirii a fost marcată la Şcoala Gimnazială nr. 6 din Drobeta Turnu Severin
Luni, 23 Ianuarie 2017 08:55

Citeşte mai mult...În data de 20 ianuarie 2017, la Şcoala Gimnazială Nr. 6 din Drobeta Turnu-Severin, județul Mehedinți, cu ocazia zilei Unirii principatelro Române s-a desfaşurat un program cultural-artistic, prin implicarea cadrelor didactice de la catedra socio-umane, ce predau religie, istorie şi geografie în cadrul acestei şcoli.

Citeşte mai mult...
 
Facultatea de Teologie din Craiova îşi serbează ocrotitorii
Duminică, 29 Ianuarie 2017 16:59

Citeşte mai mult...Facultatea de Teologie din Craiova îşi serbează pe 30 ianuarie ocrotitorii, pe Sfinţii Trei Ierarhi.

Citeşte mai mult...
 
A avut loc Şedinţa Adunării Eparhiale a Episcopiei Severinului şi Strehaiei
Joi, 26 Ianuarie 2017 13:38

Citeşte mai mult...Şedinţa Adunării Eparhiale a Episcopiei Severinului şi Strehaiei adună în fiecare an clerici şi credincioşi într-o adevărată comuniune duhovnicească. Poposesc în Cetatea Severinului oameni de aproape sau de mai departe pentru a se bucura împreună de lucrarea cea bună din ,,Ogorul Domnului". Ziua începe cu Sfânta Liturghie, care îi adună pe toţi lângă Sfântul Potir şi continuă cu Slujba de Te Deum. Mai apoi, sala ,,Mitropolit Nestor Vornicescu” a Centrului Eparhial găzduieşte şedinţa prezidată de Preasfinţitul Părinte Nicodim, Episcopul Severinului şi Strehaiei.  

Citeşte mai mult...
 
Adunarea Eparhială a Episcopiei Severinului și Strehaiei
Luni, 23 Ianuarie 2017 09:44

Citeşte mai mult...Joi, 26 ianuarie 2017, va avea loc şedinţa Adunării Eparhiale a Episcopiei Severinului şi Strehaiei. Lucrările vor fi precedate de săvârşirea Sfintei Liturghii arhiereşti la Paraclisul Reşedinţei Eparhiale. Cu acest prilej va fi săvârşită şi o slujbă de Te Deum.

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>

Pagina 2 din 2