Episcopia Severinului și Strehaiei - Miercuri, 12 Septembrie 2018

În Duminica după Înălţarea Sfintei Cruci, Preasfințitul Părinte Nicodim, Episcopul Severinului și Strehaiei, va săvârși Sfânta Liturghie la biserica parohiei Jupalnic din Orșova.

Publicat în Stiri religioase

Episcopia Caransebeşului organizează pe 14 septembrie, cu prilejul sărbătorii Înălţării Sfintei Cruci, tradiţionalul pelerinaj la crucea ridicată pe Muntele Mic în memoria eroilor bănăţeni.

Publicat în Stiri religioase

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al Judeţului Mehedinţi a organizat un eveniment care vine în întâmpinarea zilei de 13 septembrie în care se împlinesc 170 de ani de la Bătălia din Dealul Spirii.

Publicat în Stiri religioase

În cadrul Proiectului „100 de file de istorie din Cartea Unirii”, proiect cultural cofinantat de Administratia Fondului Cultural National, miercuri, 12 septembrie 2018, copiii de la atelierul de lucru Bucovina, alături de copiii înscriși în atelierul de lucru Basarabia, au fost invitați la Muzeului Regiunii Porților de Fier, unde au audiat un concert de muzică patriotică susținut de Grupul Vocal Izvorașul al Episcopiei Severinului și Strehaei.

Publicat în Stiri religioase


mbl live


mbl youtube